Sinds 2012 verwelkomen wij gasten in onze ‘achtertuin’. Onze achtertuin is ongeveer 1,5 hectare met in het midden een zwemvijver en omzoomd door een boswal.

Op onze camping geen nummers en hegjes tussen de plekken; wij werken met een maximaal aantal gasten. Daarom rekenen we ook af per persoon. We gaan uit van maximaal 60 gasten.

De camping is onze hobby en de inkomsten gebruiken we om het terrein te onderhouden, en mooier en duurzamer te maken. Wij streven een eco-effectief beheer na, wat bijvoorbeeld betekent dat wij zorgen voor milieuvriendelijk shampoo en afwasmiddel. Ook maken wij in onze tarieven een onderscheid tussen kampeermiddelen op wielen en tenten.

De afgelopen jaren hebben al heel veel kleine en grote gasten genoten van deze heerlijke plek. Lekker voor je tent zitten, terwijl je kinderen zich vermaken op het strandje of varen met het bootje. ’s avonds een vuurtje stoken en genieten van de sterrenhemel. Of aanschuiven aan een lange tafel gevuld met heerlijke hapjes en drankjes die iedereen meebrengt.

Wilt u reserveren? Kijk dan op de pagina contact. Daar vindt u alle relevante informatie. Voor fietskampeerders is er altijd wel een plekje, dus kom gewoon langs.

Tot gauw!

Jaco en Lineke (nr. 7)
Wim en Paulien (nr. 9)

STICHTING GHANA OVER DE IJSSEL

Eerhard en Annelene zijn al tien jaar vaste gasten op de Joxhorst. Eerhard heeft een oude vervallen paardenschuur omgetoverd tot een prachtig vakantiehuisje. In 2017 bouwde Eerhard naast dat huisje zijn eerste watertank om vervolgens naar Ghana te gaan om daar hetzelfde te doen en jonge mensen op te leiden om watertanks te bouwen.

Kijk op de website voor meer informatie:

Water/Projecten | Stichting Ghana over de IJssel

Op de foto hiernaast ziet u een kleine watertank in onze buitenkeuken. Deze is bedoeld voor scholen en ziekenhuizen om handen te wassen.

Wilt u dit project steunen, kijk dan op de website. Uw eventuele fooi doneren wij aan Eerhard’s stichting.