Sinds 2012 verwelkomen wij gasten in onze ‘achtertuin’. Onze achtertuin is ongeveer 1,5 hectare met in het midden een zwemvijver en omzoomd door een boswal.

Op onze camping geen nummers en hegjes tussen de plekken; wij werken met een maximaal aantal gasten. Dat zijn er normaal gesproken 60. Vanwege Corona houden wij dit jaar maximaal 40 gasten aan.

De camping is onze hobby en de inkomsten gebruiken we om het terrein te onderhouden, en mooier en duurzamer te maken. Wij streven een eco-effectief beheer na, wat bijvoorbeeld betekent dat wij zorgen voor milieuvriendelijk shampoo en afwasmiddel. Ook maken wij in onze tarieven een onderscheid tussen caravans/campers en tenten.

De afgelopen jaren hebben al heel veel kleine en grote gasten genoten van deze heerlijke plek. Lekker voor je tent zitten, terwijl je kinderen zich vermaken op het strandje of varen met het bootje. ’s avonds een vuurtje stoken en genieten van de sterrenhemel. Of aanschuiven aan een lange tafel gevuld met heerlijke hapjes en drankjes die iedereen meebrengt.

Wilt u reserveren? Kijk dan op de pagina contact. Daar vindt u alle relevante informatie. Voor fietskampeerders is er altijd wel een plekje, dus kom gewoon langs.

Tot gauw!

Jaco en Lineke (nr. 7)
Wim en Paulien (nr. 9)