Reserveren

Wilt u reserveren? Stuur dan een email naar dejoxhorst@live.nl. Vermeld het volgende in uw email: 1. periode; 2. kampeermiddel; 3. met of zonder stroom; 4. aantal personen en leeftijden kinderen; 5. een mobiel nummer waarop u bereikbaar bent; 5. hoe laat u ongeveer denkt aan te komen (dit mag natuurlijk ook later).

Wij zullen u dan z.s.m. laten weten of wij uw reservering kunnen aannemen. Vervolgens vragen wij een aanbetaling om uw reservering definitief te maken. Mocht u moeten annuleren dan blijft u aanbetaling maximaal een jaar staan (zie voorwaarden hieronder).

I.v.m. corona nemen wij dit jaar alleen reserveringen aan voor minimaal drie nachten. Dit geldt niet als u in voor/naseizoen een weekend wilt reserveren en ook niet voor fietskampeerders en wandelaars. De laatsten zijn (bijna) altijd welkom voor 1 nacht.

Seizoen plaatsen

Wilt u voor langere tijd op onze camping verblijven? Dan nemen wij contact met u op voor een nadere kennismaking.

Adres

Ons adres is: Ramelerdijk 7/9, 8107 AZ Broekland (OV). 

De camping heeft een eigen opgang aangegeven met een bord met pijl. U kunt de camping niet bereiken via onze privéopritten.

Helaas geen plek meer

Om teleurstelling te voorkomen, geven we hieronder aan wanneer we geen plek meer hebben:

We hopen dat Ribs & Blues dit jaar wel door kan gaan (Pinksteren 3 – 6 juni) . We nemen daarom vooralsnog alleen reserveringen aan van festivalbezoekers. Helaas al geen plek meer voor campers en caravans.

Aanbetaling en annulering

Als u reserveert, vragen wij een aanbetaling. Voor een kort verblijf is dat 1 nacht en voor een langer verblijf 25% van de totale kosten. Mocht u wegens omstandigheden moeten annuleren en u geeft dat minimaal een week van tevoren aan, dan blijft uw aanbetaling maximaal 1 jaar staan.

Betalingsgegevens en mogelijkheden

Wij hebben geen pinfaciliteit, dus u kunt per bank of contant betalen. Wij rekenen u verblijf graag af bij aankomst. De eventuele extra’s kunt u bij vertrek afrekenen.