2023

Pasen 2023. Heerlijke dagen gehad met de kids. Bootje en Trampo waren populair! Heerlijke rust en zon! Dank.

Wat was het fijn om hier te zijn! Altijd een heerlijke plek om terug te komen na de drukte van Ribs & Blues. Bedankt weer en graag tot volgend jaar.

Wat een ongelooflijk fijne natuurcamping hebben jullie opgezet hier! We hebben genoten van de rust en de natuur en de fijne medekampeerders. Prima opgevangen door de zoon des huizes. Komen graag nog een X

We bleven hier veel langer dan oorspronkelijk de bedoeling was en het was heerlijk! Warme ontvangst, fijne sfeer en natuurlijk jullie zelf die het verschil maken! Graag tot een volgende keer. ‘Gasten op de fiets uit Antwerpen’

2022

We hebben genoten van jullie mooie camping. Heerlijk gezwommen, bootje gevaren en kikkers gevangen. ’s avonds kampvuurtje bij de tent. Dank je wel!

Geweldig weekend gehad, super camping en prachtige mensen. Bedankt voor jullie gastvrijheid!

It was one of the most magical experiences we have ever done. Being surrounded by inspiring people & beautiful nature connected each of us and gave us value. We will forever keep this in mind and for sure going to come back! Thank you ❤. The WHC retreat group

Wat is het toch altijd enorm genieten op jullie prachtige camping!! De éérste X dit jaar! Alles super groen …. broedende watervogels, jonkies, kikkerconcerten, vogelconcerten, gezellige vuurtjes. Bootjes, kikkers vangen voor de kids 😊 Thanx & tot de volgende keer!

Wat een fijne plek is dit. Echt een paradijsje. We hebben enorm genoten. En jullie zijn zo relaxed. We voelden ons hier helemaal thuis en komen graag nog een terug. Met minder spullen 😊.

2021

Heerlijke plek om tot rust te komen. Recentelijk weer geopend na een jaar dicht te zijn geweest i.v.m. corona. Zeer vriendelijke eigenaren die je je welkom laten voelen op hun land. Lekker back to basic, maar toch van alle gemakken voorzien door prima sanitair en gemeenschappelijke keuken. Vuurschalen beschikbaar om tot in de late uurtjes lekker buiten te zitten, heerlijk! Wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug!

Met een barre weersvoorspelling vetrokken wij toch naar de Joxhorst om een paar dagen te kamperen. Wij werden warm verwelkomd met een knapperend vuurtje en een aanhalige kater. Wij maakten gretig gebruik van alle voorzieningen en groeven de skelter uit de winterstalling. De trampoline en de skelter zijn getest en helemaal klaar voor het nieuwe seizoen! Het weer viel (zoals altijd) reuze mee. We hebben genoten van een gastvrij verblijf!

Wauw! Wat hebben jullie hier een paradijs ❤. We hebben erg genoten van de vijver, hottub, (eindeloos veel) speelgoed en het gastvrije ontvangst 🌼.

Mega genoten. Wat een fijne plek! Tot snel.