2021

Heerlijke plek om tot rust te komen. Recentelijk weer geopend na een jaar dicht te zijn geweest i.v.m. corona. Zeer vriendelijke eigenaren die je je welkom laten voelen op hun land. Lekker back to basic, maar toch van alle gemakken voorzien door prima sanitair en gemeenschappelijke keuken. Vuurschalen beschikbaar om tot in de late uurtjes lekker buiten te zitten, heerlijk! Wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug!

Met een barre weersvoorspelling vetrokken wij toch naar de Joxhorst om een paar dagen te kamperen. Wij werden warm verwelkomd met een knapperend vuurtje en een aanhalige kater. Wij maakten gretig gebruik van alle voorzieningen en groeven de skelter uit de winterstalling. De trampoline en de skelter zijn getest en helemaal klaar voor het nieuwe seizoen! Het weer viel (zoals altijd) reuze mee. We hebben genoten van een gastvrij verblijf!

Wauw! Wat hebben jullie hier een paradijs ❤. We hebben erg genoten van de vijver, hottub, (eindeloos veel) speelgoed en het gastvrije ontvangst 🌼.

Mega genoten. Wat een fijne plek! Tot snel.